Diensten

Onderzoek en opdrachten

EIS is hét kenniscentrum voor insecten en andere ongewervelden. De stichting verricht allerlei onderzoek aan ongewervelden en voert opdrachten uit voor derden. Voor meer informatie kan de EIS-website worden geraadpleegd. 

Wat betreft rode bosmieren (en alle andere mierensoorten) kan EIS inventarisaties en determinaties verzorgen en beheer- en beschermingsmaatregelen formuleren. Ook voor educatieve projecten, lezingen en cursussen kunnen wij benaderd worden. Samen met Stichting Probos organiseren wij de middagcursus 'Rode bosmieren in de dagelijkse beheerpraktijk', deze is op aanvraag beschikbaar en wordt ook dit jaar waarschijnlijk in mei in Wageningen gegeven.

 

 

Informatie

Wilt u meer weten neem dan contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.


Jinze Noordijk jinze.noordijk@naturalis.nl 071 7519309


André J. van Loon andre.vanloon@naturalis.nl 071 7519314

Over Bosmieren.nl

Bosmieren.nl is een initiatief van EIS Kenniscentrum Insecten en is bedoeld als inleiding op kennis en informatie over deze belangrijke en boeiende insectengroep.
Deze website kwam mede tot stand door een subsidie van de Van der Hucht De Beukelaar Stichting en de Uyttenboogaart-Eliasen Stichting.

Over EIS

Stichting EIS Kenniscentrum Insecten  doet onderzoek aan insecten en andere ongewervelden en geeft voorlichting en adviezen over beheer en beleid.

  

Contact

EIS Kenniscentrum Insecten 
Postbus 9517 
2300 RA Leiden 
(+31) 071 7519314 
eis@naturalis.nl